®

Wokporties, woklunch of à volonté

Wokformules op mondjesmaat

De Wokmobiel serveert u voor elke gelegenheid, elk kader, ieder budget, elke smaak en aantal genodigden wel een ultieme wokformule. De Wokmobiel maakt het zijn klanten hierbij graag makkelijk, met 3 eenvoudige formules. Onze twee constanten: stuk voor stuk ultraverse ingedriënten en alles door ons à la minute bereid!

Kip zoet zuur voor de kleinste etertjes, kip Terriyake voor fijnproevers, kip Pilipili voor genodigden met pit, een smaakbom met kip Thaise curry, spekreepjes Pang Gang voor smulpapen, runderlapjes Black bean met karakter, niet te versmaden garnalen met lookboter of kruidige garnalen met rode curry? Wij verwennen jong en oud!

Bij ons swingen de kosten de wok niet uit: enkel all-in prijzen!

De Wokmobiel houdt alleen van aangename verrassingen en zal u dan ook niet overstelpen met extra supplementen of addertjes onder het gras, neen, bij ons steeds all-in prijzen zo klaar als een klontje! Geen kosten voor personeel, btw, tijd, afwas, … enige uitzondering: eenmalige verplaatsingskosten buiten de provincie Antwerpen. Maar ook hier vertellen we u graag klaar en duidelijk hoe het zit: voor vervoer naar andere provincies betaalt u 1 EUR per kilometer vanaf Grobbendonk (enkele reis).

Wokformule 1:

De Wok Porties (2 groottes, min 100 stuks)
Overheerlijke Wok Porties voor uw parties… maak uw keuze uit potjes van 400 gr aan 7,50 EUR/stuk of potjes van 650 gr aan 9,50 EUR/stuk.

Moeilijk kiezen uit 8 smakelijke wokgerechten met gebakken rijst of noedels. U bestelt minimum 100 stuks, verspreid over max 2 uur, zonder onze voorbereidingstijd. Bestelt u meer dan 100 potjes, geniet u natuurlijk langere tijd. Dit alles bespreken we graag op voorhand met u!

Wokformule 2:

De Wok Lunch (3 mogelijkheden, min 50 personen)
Zullen alle of een deel van uw gasten rechtstaan? De Wok Lunch zijn dan net zoals De Wok Porties ideaal. Bij De Wok Lunch krijgt u als extra aperitiefhapjes en soepjes geserveerd. Uw genodigden worden eerst verwend met loempia’s, saté, gestoomde dim sums en een scampistaartje. Vervolgens kunnen ze kiezen uit drie soepjes in tasjes en tot slot kunnen ze de wokmobiel bezoeken voor één of twee wokbeker(s). Uw gasten genieten tussen 2 en 3 uur afhankelijk van het aantal deelnemers. Indien gewenst kan het ook sneller.


  • Lunch A:
    5 aperohapjes, soepbuffet, 1 wokbeker van 400 gr = 15,95 EUR
  • Lunch B:
    5 aperohapjes, soepbuffet, 1 wokbeker van 650 gr = 17,95 EUR
  • Lunch C:
    5 aperohapjes, soepbuffet, 2 wokbekers van 400gr = 19,95 EUR

Wokformule 3:

De Wok à Volonté (vanaf minimum 30 volwassenen)
Voor De Wok à Volonté haalt De Wokmobiel echt alles voor u uit de kast. Geniet van een receptie van een goed uur, voorzien van een waaier aan warme en koude hapjes. Nadien kunnen uw gasten nippen van ons soepbuffet om zich vervolgens te laten verrassen aan onze wokmobiel met 8 lekkere wokgerechten met gebakken rijst en noedels. Ze proeven bovendien van heerlijke hapjes als tempura van kip, krab en inktvis, chicken wings, spare ribs, thai cigar en nog veel meer om vingers en duimen van af te likken.

De Wok à Volonté wordt opgediend op echte borden met bestek. Idealiter kunnen alle gasten dus ergens neerzitten. We kunnen de gerechten ook in potjes serveren, maar dan kunnen zij minder verschillende gerechten uitproberen. Uw gasten genieten van 3 tot maximum 4 uur voor grote groepen, zonder onze opbouw. 


30 - 49 personen: 29,95 EUR

50 - 75 personen: 28,50 EUR

+75 personen: 26,95 EUR


Kindjes 0j-5j = gratis 

Kindjes 6j-11j = ½ prijs


Bij De Wok à Volonté geldt: hoe meer gasten, hoe lager de kosten!


Dé succesformule voor een topfeest? De wokformules van De Wokmobiel. Vertel ons uw wensen, wij vertalen dit in de beste wokgerechten!